DRAAGARMSTELLING

Uw specialist in nieuwe en gebruikte draagarmstellingen

MERK ONAFHANKELIJK

Wij zijn niet merk gebonden en werken uitsluitend met A-merken.

EIGEN MONTAGE

Wij werken uitsluitend met gecertificeerde montage mensen.

EIGEN TRANSPORT

Door onze eigen transportdienst kunnen wij rap en flexibel leveren.

NIEUWE EN GEBRUIKTE MATERIAAL

Wij leveren nieuwe- en jong gebruikte materialen. Alles uit stock leverbaar.

Direct een offerte?

Draagarmstellingen

Lichte draagarmstellingen

Lichte draagarmstellingen worden vaak gebruikt voor het opslaan van (lange) lichte goederen zoals kunststof buizen en allerhande soorten profielen.

Deze draagarmstellingen zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig uit voorraad leverbaar. Het draagvermogen per arm varieert van 200 tot 400 kg. Hoogtes van 2000 en 2500 mm en armlengtes van 500, 600 en 700 mm zijn beschikbaar.

Voor ronde producten zoals buizen zijn er afrolbeveiligingen beschikbaar. Het voordeel hiervan is dat ze niet alleen op het uiteinde van de arm geplaatst kunnen worden, maar ook over de gehele diepte van de armen. Naast lichte draagarmstellingen bieden we eveneens nieuwe en soms gebruikte zware draagarmstellingen, waarover u onderstaand meer informatie kunt vinden. Mocht u kleine producten op willen slaan dan is een legbordstelling wellicht ook een goede optie.

Eigenschappen

– Staanders en draagarmen afgewerkt met epoxy polyester poedercoating
– Staanders en voeten RAL 5015, draagarmen RAL 2004
– Schoring Sendzimir verzinkt 
– Draagarmen verstelbaar per stap van 100 mm
– Montage draagarmen middels pennen 
– Voor enkel- en dubbelzijdig gebruik 
– Geschikt voor handmatige belading
– Zeer eenvoudige montage

Zware draagarmstelling

Zware draagarmstellingen zijn, zoals de naam het eigenlijk al aangeeft, prima geschikt voor het opslaan van lange maar ook zware goederen zoals bijvoorbeeld staal of houten balken. Zware draagarmstellingen zijn zowel met armen aan één kant (enkelzijdig) als met aan beide zijden van de staanders armen (dubbelzijdig) beschikbaar. De armen hebben een draagvermogen van 650 kg per arm en zijn 1200 mm lang. De staanders zijn naar wens 4, 5 of 6 meter hoog. Het aantal benodigde armen is afhankelijk van wat u voor ogen heeft. De zware draagarmstelling is eveneens gebruiksvriendelijk en eenvoudig te monteren.

Eigenschappen

1.  StaanderZware draagarmstelling
2.  Draagarm
3.  Voet
4.  Horizontaal schoor
5.  Diagonaal schoor
6.  Koppelhoek
7.  Afrolbeveiliging arm

 

 

 

 

Kernwaarden
Kwaliteit voorop.
Altijd snel contact.

Liever telefonisch advies?

Onze webshop

De webshop voor nieuwe en jong gebruikte magazijninrichting zoals palletstelling, legbordstelling, draagarmstelling, inrijdstelling, bandenstelling, grootvakstelling, trappen en verdiepingsvloeren alsook voor interne transportmiddelen.

Onze aanpak
Kwaliteit voorop

Wij dragen zorg voor een professionele en zorgvuldige uitvoering van het gehele traject, van advies tot uitvoering van uw magazijninrichting en waar nodig keuring en beveiliging.

Onze medewerkers werken volgens NEN 5051-normen, zijn VCA-gecertificeerd en zijn experts op het gebied van magazijninrichting.