LEGBORDSTELLING

Uw specialist in nieuwe en gebruikte legbordstellingen

MERK ONAFHANKELIJK

Wij zijn niet merk gebonden en werken uitsluitend met A-merken.

EIGEN MONTAGE

Wij werken uitsluitend met gecertificeerde montage mensen.

EIGEN TRANSPORT

Door onze eigen transportdienst kunnen wij rap en flexibel leveren.

NIEUWE EN GEBRUIKTE MATERIAAL

Wij leveren nieuwe- en jong gebruikte materialen. Alles uit stock leverbaar.

Direct een offerte?

Legbordstellingen

Toepassing
Legbordstelling behoren tot de meest gebruikte opslagsystemen. Men komt het systeem dan ook vrijwel overal tegen, bijvoorbeeld in een magazijn, een archief, op kantoor of in een winkel.

Aanbod
De legbordstellingen van Magazijninrichting Zeeland zijn praktisch in gebruik en hebben vanwege het degelijke materiaal een zeer lange levensduur. Wij hebben nieuwe en jong gebruikte legbordstellingen te koop, in diverse merken/labels, materialen, uitvoeringen en afmetingen. Op deze manier is er altijd wel een geschikte invulling te bedenken.

Op dit moment hebben we bijvoorbeeld een mooie partij Nedcon legbordstelling binnengekregen, alsook een volledig gegalvaniseerde partij legbordstelling van het merk Schafer. Bovendien ligt er nog een kleine voorraad Stow in ons magazijn in Wouw.

Nieuw hebben we altijd alle maten op voorraad van het merk GS3.

Houten legbordstellingen
Naast een ruim aanbod van metalen legbordstellingen biedt onze webshop een mooie selectie houten legbordstellingen. De keuze voor houten legbordstellingen in magazijnen of kantoren is vaak gebaseerd op het feit dat dergelijke stellingen flexibel in gebruik zijn, zeer eenvoudig kunnen worden gemonteerd en overwegend gunstig geprijsd zijn. De houten stellingen zijn verkrijgbaar in onze webshop en zijn leverbaar in diverse afmetingen. Wij staan garant voor betrouwbaarheid, kwaliteit en een lange levensduur daar onze stellingen ISO-9001 zijn gecertificeerd.


Uitbreiden
 
Natuurlijk is het ook mogelijk uw bestaande legbordstelling uit te breiden met extra legborden, staanders, magazijnbakken (desgewenst met vakverdeelschotten), textielhaken, laden etc of creëer een extra niveau in uw magazijn door het toepassen van een tussenvloer, entresolvloeren natuurlijk een comfortabele trap daar naartoe.

Wij kunnen u niet alleen de materialen leveren maar hebben ook montageploegen die voor een tevoren afgesproken bedrag uw magazijn plaatsen en desgewenst ook keuren.

Contact
Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte, afgestemd op uw specifieke wensen kunt u contact opnemen met een van onze experts via +31(0)113-820388, +31(0)6-51 566 700 of bestel direct in onze webshop.

Kernwaarden
Kwaliteit voorop.
Altijd snel contact.

Liever telefonisch advies?

Onze webshop

De webshop voor nieuwe en jong gebruikte magazijninrichting zoals palletstelling, legbordstelling, draagarmstelling, inrijdstelling, bandenstelling, grootvakstelling, trappen en verdiepingsvloeren alsook voor interne transportmiddelen.

Onze aanpak
Kwaliteit voorop

Wij dragen zorg voor een professionele en zorgvuldige uitvoering van het gehele traject, van advies tot uitvoering van uw magazijninrichting en waar nodig keuring en beveiliging.

Onze medewerkers werken volgens NEN 5051-normen, zijn VCA-gecertificeerd en zijn experts op het gebied van magazijninrichting.