Gebruikte palletstellingen

Magazijninrichting Zeeland is gespecialiseerd in de verkoop van jong gebruikte palletstellingen.

Palletstelling is een systeem in de magazijninrichting dat speciaal bedoeld is voor de opslag van pallets. Hierin voeren wij diverse merken zoals bijvoorbeeld Stow, Jungheinrich / Esmena, Nedcon, Hovuma, AR, Link 51, Polypal, Vogelsang e.a.

Onze tweedehands palletstellingen zijn vrijwel niet van nieuwe palletstellingen te onderscheiden en is daarom zowel qua gebruiksgemak als qua inzetbaarheid en veiligheid voor 100 % vergelijkbaar met nieuw materiaal. Onze gebruikte palletstelling kan dus ook gewoon worden meegenomen in de jaarlijkse keuring van uw magazijn. Het enige verschil tussen nieuwe palletstelling en gebruikte palletstelling zit bij ons dus in de aanschafprijs. Hierin is het mogelijk voor wat betreft de inrichting van uw magazijn te komen tot een flinke kostenbesparing.

In de magazijnbranche is de inzet van gebruikte materialen inmiddels vanzelfsprekend geworden maar we begrijpen dat u wilt weten wat u aanschaft. Wij leveren daarom altijd direct uit voorraad. Dit betekent ook dat u de jukken en liggers waar u interesse in heeft te allen tijde  – en natuurlijk geheel vrijblijvend – kunt komen bekijken voordat u definitief beslist tot aankoop over te gaan.

Is het voor u lastig om tijdens kantooruren langs te komen? Geen probleem. Op afspraak kunt u bij ons ook ’s avonds en in het weekend terecht. Neem vrijblijvend contact met ons op via info@magazijninrichtingzeeland.nl of per telefoon op +31 (0)113-820 388 / +31 (0)6-51 566 700.