Legbordstelling te koop

Legbordstelling te koop

Magazijninrichting Zeeland heeft zowel nieuwe als jonge gebruikte legbordstelling te koop. Legbordstelling is een van de meest gebruikte opslagsystemen en zijn terug te vinden in archiefruimtes, kantoren, magazijnen en winkels.

De stellingen bestaan uit verticale ladders en horizontale panelen of legborden, voor de opslag van losse goederen of kleine bakken. Met behulp van verschillende accessoires kunnen de niveaus worden gescheiden en kunt u bakken plaatsen om bulkgoederen in te bewaren of om losse goederen zoals archieven, mappen, hangende artikelen enz. te ordenen.

legbordstellingToepassing

De stellingen bestaan uit horizontale panelen of legborden die geplaatst worden in verticale ladders. Dit maakt het systeem bijzonder flexibel en geschikt voor veel doeleinden. Door aanvulling met de juiste accessoires is het systeem passend te maken voor elke situatie. Legbordsystemen zijn geschikt voor onder andere archiveren door de opslag van archiefdozen en hangmappen. Naast de archiveringsfunctie kan de legbordstelling ook ingezet worden in voorraadruimtes en onderhoudsruimtes.

Aanbod legbordstelling

In het assortiment van Magazijninrichting Zeeland vindt is een groot aanbod van te koop aangeboden legbordstellingen te vinden. Via onze dealers beschikken hebben wij de mogelijkheid om nieuwe materialen op de juiste maat aan te leveren. Daarnaast houden we de markt scherp in de gaten wat het mogelijk maakt om mooie partijen jong gebruikte legbordstelling te koop aan te bieden.

Ons aanbod aan te koop aangeboden legbordstelling bestaat uit verschillende erkende merken zoals Stow, Schafer en Nedcon.

Legbordstelling te koop

Voor een actueel overzicht van ons assortiment aan legbordstelling kut u u contact opnemen met een van onze experts via +31(0)113-820388, +31(0)6-51 566 700 of bestel direct in onze webshop.